Szilágyi Liliána apja 30 millióra perli saját lányát

Megosztás

A hónapokkal ezelőtt kirobbant zaklatási botrány egyre szövevényesebb. Előtte is ment az üzengetés, aztán nyugvópontra jutott az ügy. Az úszószövetség vizsgálata viszont arra jutott, hogy a fiatal úszónő mondott igazat, így lépéseket tettek Szilágyi Zoltán ellen. Az ügyvéd pedig most szánta el magát egy válaszlépésre.

Harmincmillió forintos személyiségi jogi eljárást kezdeményezett a Blikk információi szerint Szilágyi Liliána ellen apja, Szilágyi Zoltán. A bulvárlap úgy tudja, hogy a keresetről Szilágyi Zoltán ügyvédje már értesítette a férfi exfeleségét, Szilágyi Liliána édesanyját.

Szilágyi Liliána úszó tavaly év végén írt arról közösségi oldalán, hogy úszóedző apja éveken át bántalmazta őt, illetve anyját is. Az ügyben azóta a Magyar Úszó Szövetség folytatott vizsgálatot, és arra jutottak, hogy Szilágyi igazat mondott, apját pedig kitiltották a szövetség rendezvényeiről. Az rtl.hu a napokban arról írt, hogy rendőrségi büntetőeljárás nem indult az ügyben, mert az úszónő nem tett vallomást.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek